Hi, ik ben Ottelien

‘Je brengt me nieuwe ideeën, motivatie en zicht op de stappen die ik wél kan nemen. Super!’ ... en door naar de cappuccino. Het was me de laatste tijd al een aantal keren voorgevallen dat ik met een vriendin had afgesproken, we het over toekomst en werk kregen en ik vanuit mijn kennis en ervaring vragen stelde en mijn visie gaf. Hiermee kon ze verdere stappen zetten richting de gewenste toekomst in plaats van blijven hangen in excuses, nachtelijk malen en het gevoel ‘er niet aan uit te komen’. Hier werd iets in mij aangewakkerd...Mensen een stap verder in hun ontwikkeling laten zetten is wat mij drijft. 

In mijn jarenlange ervaring als psychosociaal counselor in zorg en onderwijs, waar de nadruk ligt op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, ben ik een diversiteit aan mensen en uitdagingen tegengekomen, wat me flink verrijkt heeft.  Een verrijking die ik meeneem in de coaching, die me het vermogen geeft om aan te sluiten bij een diversiteit aan vraagstukken.

Om me nog wat beter te leren kennen, hierbij nog even wat weetjes over mij. Zo woon ik samen met mijn man en onze kinderen als samengesteld gezin midden in het bourgondische Breda. Aangezien ik het heerlijk vind om de drukte van de stad af te wisselen met de natuur, hebben we een plek gecreëerd op de Veluwe: By Roots Tinyhouse. 

Hier ben ik dan ook vaak te vinden om te mijmeren, wandelen en inspiratie op te doen. Ik krijg energie van goede gesprekken en écht contact met mensen (alhoewel ik aan de andere kant ook optimaal geniet als ik alleen ben). Kaders en protocollen voelen voor mij als benauwend, ik bedenk liever zelf mijn eindeloze opties. Ik ben een ideeënfontein en geniet van de kleine dingen in het leven (een vers opgemaakt bed, de zon op m’n gezicht, de eerste bladzijde van een nieuw boek etc). Als ik honger heb, dalen mijn sociale- en communicatieve vaardigheden naar het 0-punt (vraag maar aan mijn man!). Ik los veel uitdagingen in het ​ leven op met humor, positiviteit en een ongekend vertrouwen in dat het leven zich uitrolt zoals het is.
By Roots Tiny House is ook te huur
Copyright 2024 Ottelien de Wit - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram