Coaching naar werkgeluk

Wil je de diepte in met een coachingstraject om goed te kunnen wortelen of heb je behoefte aan een losse sessie om even wat licht op een situatie te verkrijgen? We plannen eerst een vrijblijvende en kostelozen korte telefonische kennismaking en bespreken je vraag om te bepalen of ik de juiste coach voor je ben.

Mijn coaching kenmerkt zich door focus op persoonlijk leiderschap: Je gaat met frisse en open blik naar je eigen vraagstuk kijken zodat het inzicht dat je er zelf invloed op hebt, jou energie geeft en je activeert maar ook zodat het besef dat jij niet overal invloed op hebt, je rust geeft.

De locatie voor onze coachingsgesprekken bevindt zich aan de rand van het natuurgebied in het zuiden van Breda: Het Markdal. Daar staat een Tiny Office waar we, uitkijkend over het groen, de aandacht op jouw werkgeluk gaan leggen.

Losse sessie

- In 1 sessie (60-75 min) onderzoeken we wat je nodig hebt om meer werkgeluk te ervaren. 

- Je ontvangt van mij een grenzeloos vertrouwen, creatieve oplossingen en optimisme.

⁠€ 120,00 (incl BTW, particulieren)
€ 120,00 (excl BTW, bedrijven)

Traject

Wortelen

- Door middel van 6 sessies (60-75 min), die we om de week inplannen, kunnen we je vraag ontrafelen en biedt de continuïteit grond om goed te wortelen. 

- Tussendoor ontvang je huiswerkopdrachten en tips om je traject levendig te houden. 

- Je ontvangt van mij een flinke portie luisterkracht, liefdevolle confrontatie en positiviteit.

  € 695,00 (incl BTW, particulieren)  
         € 695,00 (excl BTW, bedrijven)

Ontbijtsessie

- Tijdens een vroeg ontbijt om 07:30 uur onderzoeken we je vraag (60-75 min). 

- Ideaal voor als je die dag een functionerings- of sollicitatiegesprek hebt, geinspireerd wilt worden of gewoon een boost voor de dag wilt.

- Je ontvangt van mij een heerlijk vers ontbijt, een ander perspectief op je vraag en een boost voor een energieke start van de dag.

     € 145,00 (incl BTW, particulieren)               € 145,00 (excl BTW, bedrijven)
Copyright 2024 Ottelien de Wit - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram